TIMELINE

REGISZTRÁCIÓ

Az anyagok beküldésének és a már publikált projektek regisztrációjának határideje: szeptember 21. éjfél! A beérkezett anyagok feldolgozása és közzététele időigényes, ezért érdemes minél hamarabb küldeni és nevezni a projekteket. A publikációról részletesen itt, regisztrálni pedig itt lehetséges.

 

KÖZÖNSÉGDÍJ SZAVAZÁS

Október 1-14. között lehet szavazni arra, hogy ki kerüljön be a Közönségdíj finalistái közé! A finalisták közül a Müpában összegyűlt közönség választja majd ki a Közönségdíjas tervet és épületet. Ott dől el, hogy a két értékes díjat kik viszik haza!

 

FINALISTÁK BEJELENTÉSE

Október 18-án nyilvánosságra hozzuk, hogy kiket választott be a nemzetközi szakmai zsűri az idei legjobb öt épület és öt terv közé. Ha a finalisták között lesz a terved vagy az épületed, akkor ettől kezdve egy hónapod van arra, hogy elkészítsd azt a max. 3 perces bemutatót, amelyet majd a Müpa színpadán cca. 425 ember előtt előadsz. Ehhez segítséget nyújt a kifejezetten neked, nektek szervezett, KÖTELEZŐ csoportos médiatréning, ahol profik segítenek a meggyőző és frappáns prezentáció megtervezésében.

 

KÖZÖNSÉGDÍJ FINALISTÁINAK BEJELENTÉSE

Az eredményeket október 18-án tesszük közzé. A finalistáknak ezután össze kell állítaniuk egy A2-es méretű tablót a saját projektjükről, amit mi kinyomtatunk és kiteszünk a Müpában. Ez alapján fogja a közönség helyben eldönteni, hogy szerintük kié legyen a Közönségdíj. A tablókat a rendezvény után a finalisták megkapják.

 

NYILVÁNOZ ZSŰRIZÉS ÉS GÁLA

Az eseményre november 8-án 17:00-kor kerül sor a Müpa Fesztivál Színházának színpadán. A részletes program itt érhető el.